Головна » 2010 » Травень » 20 » З любов'ю і надією
12:13
З любов'ю і надією

ДЕВІЗ: „ТВОРЧО ОБДАРОВАНІ ДІТИ-МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ"


НАША МЕТА СЬОГОДНІ: РОЗВИТОК ПРИРОДНИХ ПОЗИТИВНИХ НАХИЛІВ, ЗДІБНОСТЕЙ І ОБДАРОВАНОСТІ, ТВОРЧОГО МИСЛЕННЯ, ПОТРЕБИ І ВМІННЯ САМОВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ



Школа - це, насамперед, якісна освіта. А якість освіти визначається професійними та особистісними якостями вчителя. Саме вчителі повинні забезпечити всі умови для розвитку школярів, які були б гідними патріотами своєї держави, мали високий рівень освіти та культури, духовний та фізичний потенціал людських якостей.

Структура школи:


Наша школа має багато професіоналів. Переважно всі вчителі у своїй діяльності впроваджують особистісно орієнтовані педагогічні технології, спрямовані на турботливе ставлення до вихованців, в процесі оволодіння знаннями віддають перевагу активному навчанню, розвантажуючи учнів.
З метою здійснення диференційованого навчання залежно від нахилів і здібностей дитини за бажанням батьків на базі початкової школи створюються класи з поглибленим вивченням англійської мови. Починаючи з другого класу, діти вивчають російську мову.
З метою поглиблення знань учнів з окремих предметів створено в школі міжшкільні факультативи для обдарованих дітей.
Будуємо багатопрофільну старшу школу. Найбільшою популярністю серед старшокласників користуються суспільно-гуманітарний, природничий, фізико-математичний, технологічний (з використанням комп'ютерної підтримки) та філологічний профілі. Здійснюємо професійне навчання водіїв.



Кожен учень - творча особистість. Розкрити талант, дати крила дитині - така мета Шкільної Академії наук, яка працює в школі дев'ятий рік.

Особливість нашої школи - відсутність грані між навчальною та виховною діяльністю. Навчаючи - ми виховуємо, виховуючи - навчаємо.
Повноцінне життя у школі захоплює, кличе до нових різноманітних видів діяльності, поглиблюючи пізнавальні завдання, підвищує інтелектуальний рівень дітей, дозволяє використовувати, застосовувати сучасні передові технології і ставить дітей у такі умови, де гармонійно розвивається особистість кожної дитини і де діти з найменшими затратами сил і часу набувають якнайбільше навичок і знань, необхідних для людей прийдешнього покоління.

Переглядів: 4011 | Додав: adminschool | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наше опитування
Ви відвідували нашу школу?
Всього відповідей: 122
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Інформатика в школі
Магдалиновский вестник
Сайт с.Магдалинівка
ПриватБанк